Aan de slag in uw woning? Ontdek ons aanbod aan verf en behang

Diverse opties voor behangpapier
Voor interieurs met net dat tikkeltje meer

Bent u van plan uw interieur of een bepaalde ruimte van uw woning een nieuwe look te geven? Dan kunt u enerzijds kiezen voor het verven van uw muren, of anderzijds kunt u opteren voor stijlvol behang. In onze winkel bieden we tal van stijlen voor behangpapier in regio Turnhout.

Van advies tot uitwerking

Famst reikt u een ruime keuze aan behangpapier in verschillende soorten stijlen. Houdt u van trendy en modern of heeft u het liever klassiek? Of bent u een echte fan van retro-behang? We hebben gegarandeerd behangpapier dat perfect aansluit bij uw smaak en interieur.

Opnieuw populair

Als speciaalzaak met meer dan 40 jaar ervaring in de sector hebben we de laatste tijd gemerkt dat behangpapier opnieuw erg populair is. Van behangpapier met quasi onbeperkte mogelijkheden aan kleuren en tekeningen tot combinaties van grote figuren met neutrale wanden. Het stijlvol effect dat u kunt bekomen met behangpapier is ongeëvenaard.

Gaat u toch liever voor een afwerking met verf? Ontdek dan zeker even ons aanbod voor verf en benodigdheden of kom even langs in onze winkel in Turnhout.

Heeft u een vraag?

Contact