Aan de slag in uw woning? Ontdek ons aanbod aan verf en behang

Vloerbekleding voor elk interieur
Kwaliteit op nummer één

Famst is al 40 jaar de referentie voor vloerbekleding in regio Turnhout. De sterkste merken zijn bij ons vertegenwoordigd.

Tapijt in diverse tinten

Op zoek naar een warme en gezellige vloerbekleding? De grote wanden met talrijke tapijtstalen in onze verf- en behangwinkel in Turnhout geeft u een compleet overzicht van ons gamma aan vasttapijt. Van kort slijtvast tapijt tot hoogpolig comfortabel vasttapijt in een onbeperkt aantal kleuren.

Vinylbekleding

Indien u graag een onderhoudsvriendelijke vloerbekleding wenst, kunnen wij u vinyl ten zeerste aanraden. Vinylvloeren zijn heel slijtvast en makkelijk te onderhouden. Door hun matte uitvoering zijn deze vloeren vaak niet van echt hout of tegels te onderscheiden. Het houtaanbod in vinyl vloerbekleding gaat van wit eiken tot donker ebben, zodat er zeker iets van uw stijl tussen zit.

Andere vloerbekleding

Ook andere vloerbekledingen zoals laminaat, fineerparket en linoleum behoren tot ons aanbod. Kom zeker even langs in onze winkel om het volledig assortiment te bekijken. Wist u dat u uw vloerbekleding ook kunt laten plaatsen door ons team in regio Antwerpen en Turnhout? Indien gewenst maken we ter plaatse een vrijblijvende offerte. Neem zeker even contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Contact